Fri frakt vid köp över 499:- || Frakt 49:-
banner

SANNA SILFVERBERG 

Frilans med en bredd inom färg, form, logik och struktur.

OM MIG

Min story inom design började långt innan jag började plugga Industridesign nere i Lund 2002, då jag allt sedan jag var liten har älskat att skapa, rita, pyssla och bygga saker. Under tiden i Lund var verkstan mer eller mindre mitt vardagsrum,  det var en sån frihet att ha tillgång till alla maskiner och skapa i allt från trä till plast och metall! En dröm för en kreatör som mig, en sån känsla att se ens idéer ta form på riktigt!

Jag har alltid älskat att lära mig hur saker och ting fungerar och på senare år även förklara för andra människor med hjälp av text, bild och animationer i webbaserade utbildningar. Jag har varit med och skapat e-learning för stora företag, kommuner och myndigheter, allt från produktutbildningar till utbildningar om säkerhet och olika processer. För mig är tydlighet, ett logiskt flöde samt lättförståelig grafik a och o. 

Jag är även utbildad inom Digital Graphics på Nackademin där mitt fokus låg på 3D-grafik, produktvisualiseringar, retusch och rörlig film samt animation. Har inom den branschen jobbat med förpackningsvisualiseringar och retusch för företag som Aco, Arla och Axfood.

Med denna breda bakgrund kan jag ta mig an många olika typer av projekt, så hör av dig så kan vi se hur jag kan hjälpa just dig och ditt/ert företag!

Hör av dig/er så bokar vi in ett möte!

//Sanna Silfverberg

banner
banner

VAD JAG HAR ATT ERBJUDA

Vad har du i tankarna? Här får du ett hum om vad jag har att erbjuda, hör gärna av dig om det är något utöver dessa områden som du eller ditt företag behöver hjälp med så kan vi självklart kika på det! Kan inte jag det, så har jag ett bra kontaktnät som jag kan bolla vidare till!

GRAFISK DESIGN

90%

VISUELLT UTTRYCK

100%

RETUSCH

100%

LOGOTYPER

80%

ANIMATION

90%

ILLUSTRERA PROCESSER & FLÖDEN

100%

SNICKRA & MÅLA

70%

HUR PROCESSEN SER UT

- från tanke till resultat -

1

RESEARCH & PLANERING

Vi börjar med ett möte där vi tillsammans pratar om era behov och vad ni har för vision och jag ställer en massa frågor för att få så mycket som möjligt att utgå från för att sen arbeta vidare med projektet.

2

UTVECKLING & DESIGN

Jag påbörjar utvecklings- och designarbetet och kommer stämma av med er allt eftersom, så att vi är på samma spår under hela processen för att säkerställa att projektet når bästa tänkbara slutresultat utifrån satt budget.  

3

SLUTFIX & LEVERANS

När vi är överens om slutresultatet får du resultatet levererat i den form vi har kommit överens om. Digitalt eller fysiskt, ja allt beror på projektet!  

TIDIGARE UPPDRAG

- jag har arbetat för eller gjort projekt för -

3-5 arbetsdagar

Leveranstid

Fraktfritt

om du handlar för över 499:-

Säker e-handel

via Klarna